Menu

Groene Hart Pakket

Eén pakket met voordelen verschillende verzekeraars

Als tussenpersoon krijgt u toegang tot onze eigen pakketverzekering het Groene Hart Pakket. Hierbij zijn de beste dekkingen en voorwaarden gecombineerd om tot één uitstekend pakket. Daarin kunnen alle particuliere schadeverzekeringen worden ondergebracht. Per onderdeel kunt u de premies van verschillende maatschappijen eenvoudig vergelijken.

Online module

Met onze vergelijk- en sluitmodule krijgt u een uitstekende tool om online de verzekeringen in het Groene Hart Pakket bij te houden. U kunt vergelijken, afsluiten en muteren. Uw wijzigen worden rechtstreeks doorgevoerd in uw en onze administratie.

Binnenkort krijgt u ook de mogelijkheid om een vergelijkingsmodule voor uw cliënten af te nemen. Dat betekent dat zij rechtstreeks op uw website verzekeringen kunnen berekenen en aanvragen.

Actieve prolongatie

De prolongatie verloopt volledig geautomatiseerd. Dat betekent een hoge snelheid en nauwkeurigheid. De prolongatie van de polissen van uw cliënten  ontvangt u eerst als concept. Als u geen wijzigingen heeft, wordt de prolongatie kort daarna verstuurd.

Als u wel wijzigingen heeft, kunt u die rechtstreeks doorvoeren zodat de prolongatie daarna toch direct verwerkt kan worden met de juiste informatie. Oversluiten van een verzekering kan eenvoudig binnen een paar klikken. U wordt optimaal gefaciliteerd in uw rol van proactieve adviseur.

©2019 Groene Hart Assuradeuren