Samenwerking Ask4Benefits met Groene Hart Assuradeuren

Samenwerking Ask4Benefits met Groene Hart Assuradeuren

Vrijdag 19 oktober 2018

Samenwerking Ask4Benefits met Groene Hart Assuradeuren

Met ingang van 1 november 2018 wordt Groene Hart Assuradeuren de serviceprovider van Ask4Benefits. GHA neemt Ask4Benefits alle administratieve werkzaamheden uit handen, zoals het verwerken van mutaties, het afwikkelen van schades, prolongatie van provinciale- en volmachtpolissen,  de incasso van verzekeringspremies en het opmaken van nieuwe polissen inclusief het verzenden daarvan.

Waarom is gekozen voor deze samenwerking?

Beide bedrijven hebben dezelfde filosofie: het belang van de klant voorop stellen, kwaliteit en service bieden en de kosten laag houden. Dit geeft de kans om samen de klanten optimaal en efficiënt te bedienen.

Over Ask4Benefits

Ask4benefits is een samenwerking tussen Ask4benefits BV, Ask4benefits IJsselstein (Ask4advice BV) en Ask4benefits Beesd (Van Roden Assurantiën). Ask4benefits gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Een efficiënte, deskundige dienstverlening is daarin onmisbaar. Daarom werkt Ask4Benefits met een backoffice (serviceprovider). Door het uitbesteden van deze werkzaamheden kan Ask4Benefits zich blijven focussen op datgene waar zij goed in zijn: deskundig advies!

Over Groene Hart Assuradeuren

GHA is onderdeel van VMD Koster verzekeringsgroep. GHA is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het volmachtbedrijf is in 2017 begonnen als serviceprovider en voert inmiddels voor 13 adviseurs de backoffice. GHA staat voor persoonlijk contact, korte lijnen met vaste aanspreekpunten, korte verwerkingstijden en meedenken met de adviseur.

Op de foto ziet u de ondertekening van het contract met van links naar rechts: Herman Broere (GHA), Marco Savelkouls (Ask4benefits), Ron van Roden (Ask4benefits) en Kees Overvliet (GHA)