Verzuimmanagement

Verzuimmanagement NLG Arbo

Ook de ziekteverzuimverzekeringen van de bedrijven die u in de boeken heeft, kunnen ondergebracht worden bij Groene Hart Assuradeuren. De verzuimvolmacht betekent dat u uw cliënten beter kan ondersteunen bij de re-integratieactiviteiten van zieke werknemers dankzij de samenwerking met NLG Arbo. Zo helpt u uw zakelijke klanten met het beperken van (de kosten bij) ziekteverzuim.

De casemanager gaat altijd uit van mensen en mogelijkheden

Bij werkgevers moet het ziekteverzuimbeleid op orde zijn. Met de arbodienstverlenging NLG Arbo biedt u een uitstekende oplossing, passend bij de aard en grootte van de onderneming.

Uniek en effectief aan de dienstverlening is de casemanager. Mogelijkheden worden vertaald in de plus van ieder mens. Een positieve basishouding. Herkenning en erkenning als uitgangspunt en de juiste oplossing voor jou ontstaan zo als vanzelf.

De casemanager is actief en integer

Persoonlijke aandacht en betrouwbare service zijn de basis: we helpen je als klant en mens vooruit. Zodat je als mens en manager voelt dat je het beste advies krijgt.

De casemanager reflecteert duidelijk en helder

Een onafhankelijk adviseur durft je een spiegel voor te houden. Reflecteren en zien waar je kracht, kennis en valkuil ligt. Geen zachte heelmeesters maar krachtige gezondheidsmanagers.